DoggieWood Extra info

Wisten jullie al dat ...

… je ons speel- en losloopbos kan bereiken via een onverharde weg (naast glascontainers) tussen de paardenweides van stal Meire, ter hoogte van Goorstaat nr 25 te Langdorp.
 
Let op:
Als er paarden buiten staan, je snelheid best wat aanpassen
Er staat mogelijk op het einde van de weg een afvalcontainer langs de kant.
 
Belangrijk voor diegenen die niet bekend zijn in Langdorp (Gijmel)!!
Vermits de overwegen in de Goorstraat, de Winterstraat, de Opperstraat en de Oudenstokstraat afgesloten zijn, is de Goorstraat en de ingang van DoggieWood enkel te bereiken via de Oude Mechelsebaan en de Vennestraat (beide vanuit de Gijmelsesteenweg). Zie stratenplan.
… je de auto in het domein kan  parkeren. 
Je rijdt best door de poort het domein binnen en sluit deze vervolgens langs de binnenzijde weer af. Op deze manier is het niet nodig je viervoeter(s) eerst nog aan te lijnen én kunnen ongenodigde gasten het speelbos niet betreden. 
 
… het belangrijk is dat je je strikt aan het gereserveerde tijdslot houdt zodat iedereen ten volle kan genieten van hun tijd in het speel- en losloopbos. 
 
… je best niet aan de poort wacht als je te vroeg bent, zodat de (soms angstige) honden op het terrein niet afgeleid worden. Je kan nog altijd even het wandelpad volgen dat aan de rechterkant van het bos verder doorloopt.

… je vooraan in de bos (rechts vooraan) onze contactgegevens vindt in gaval je iets wilt melden of als je één of andere opmerking hebt. 

… er grijze vuilbakken voorzien zijn voor PMD & GLAS 
 
… er zwarte vuilbakken voorzien zijn voor REST & POEPZAKJES
 
… er beter niet gerookt wordt