Self Dog Wash.

Zelf je hond wassen, met plezier !!

Herken
jij dit ook?

Iedereen met een hond heeft het zeker al wel eens meegemaakt.

Na een fikse boswandeling, wanneer onze behaarde viervoeters nat en geurend terugkomen, ontbreekt ons wel eens de zin om boven een badkuip te gaan hangen om die lieverd te wassen, laat staan om achteraf de ganse boel op te kuisen. Voor hondenliefhebbers die hun troetel liever niet meer thuis in bad willen stoppen, biedt “Doggies – Self Dog Wash” met z’n 3 speciaal ingerichte mini-badkamers al sinds 1997 dé oplossing. En dit zowel voor kleine als grote hondenrassen. Alles is ter beschikking, je hoeft dus geen shampoo, handdoeken of borstels mee te brengen. Onze shampoos bevatten natuurlijke producten zodat ze goed verdragen worden en waarmee ook de vetlaag niet zal worden aangetast. Wanneer je van de dierenarts een speciale shampoo moet gebruiken, is dit zeker geen probleem. Na de wasbeurt kan je je viervoeter met een speciale vocht-absorberende handdoek (Pet-Towel) afdrogen en met een speciale haardroger nog verder droogblazen.

Je hoeft na de wasbeurt ook helemaal niks op te kuisen … en je eigen badkamer blijft helemaal proper!

Een propere hond in 1, 2, 3!

Met water op de geschikte temperatuur de vacht goed nat maken en volledig en gelijkmatig inzepen met een al dan niet aangepaste shampoo.

Na de inzeep- en massage-beurt de vacht héél goed uitspoelen. Het is belangrijk dat er geen zeepresten achterblijven omdat dit anders huidirritatie kan geven.

Eerst met een speciale handdoek het grootste nat uit de vacht halen en nadien met gewone handdoeken verder afdrogen. Met de krachtblazer word de vacht dan helemaal droog geblazen.

  • <= 1/2 uur € 18
  • <= 3/4 uur € 21
  • <= 1 uur € 24
  • <= 1 1/4 uur € 27
  • <= 1 1/2 uur € 30
  • Balsem + € 2

Prijslijst
Self Dog Wash (prijs per hond)

De prijzen van onze Self Dog Wash zijn van toepassing wanneer je je hond zelf komt wassen en zijn afhankelijk van de duur van de wasbeurt. (Shampoo en opkuis achteraf zijn inclusief prijs).